Informatie Over Cadeaubonnen

Bij de aankoop en het gebruik maken van cadeaubon(nen) stem je in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Dutch Wool Diva verkochte cadeaubonnen.
 2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en wordt slechts éénmaal verstrekt. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt, bewaar de cadeaubon zorgvuldig.
 3. De op de cadeaubon vermelde code kun je tijdens het afrekenen gebruiken. Tijdens het afrekenen vul je de code in in het daarvoor bestemde vakje bij “couponcode”. Vul de exacte code in, zoals deze op de cadeaubon is weergegeven. Per bestelling kun je meerdere codes invullen tenzij anders is aangegeven.
 4. In geval van diefstal of verlies vindt helaas geen compensatie plaats.
 5. Dutch Wool Diva behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen
 6. Cadeaubonnen kunnen niet geruild worden en zijn niet inwisselbaar voor geld.
 7. Cadeaubonnen uitgegeven door Dutch Wool Diva zijn uiteraard inwisselbaar in de webshop van Dutch Wool Diva maar ook tijdens beurzen. Neem dan een geprint exemplaar mee want de codes worden ter plaatse gecheckt.
 8. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de cadeaubon, moet het verschil betaald worden met één van de andere aanwezige betaalmethoden.
 9. Indien het totaalbedrag van de bestelling lager is dan de waarde van de cadeaubon krijgt u géén wisselgeld terug.
 10. Het is niet toegestaan cadeaubonnen te kopiëren, wijzigen, vervalsen of anderszins aan te passen.
 11. De cadeaubonnen zijn niet van toepassing op verzendkosten.
 12. Deze cadeaubon voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Lees daarom altijd voor het gebruik de voorwaarden goed door.
 13. Cadeaubonnen zijn tot maximaal 2 jaar na uitgiftedatum geldig. De uiterste inleverdatum staat op iedere cadeaubon vermeld.