SOLD OUT

Diva Garen Cozy / Yarn Cozy – Cactus

8,75 incl. BTW

Diva Garen Cozy / Yarn Cozy

De garen cozies / yarn cozies zijn met de hand gemaakt van katoenen tricot met een beetje elastan zodat het goed zijn vorm behoud.
De Medium is geschikt voor bollen van 100 gram sokkengaren of vergelijkbare dikte (400 meter / 100 gram). De Large versie is geschikt voor bollen van 100 gram DK garen of dikker (200/300 meter per 100 gram)
Op de foto’s zie je beide versies afgebeeld.

Afmetingen

Medium Cozy: 12 x 10 cm
Large Cozy: 14 x 10 cm

Beschrijving

Diva Garen Cozy / Yarn Cozy

De garen cozies / yarn cozies zijn met de hand gemaakt van katoenen tricot met een beetje elastan zodat het goed zijn vorm behoud. De Medium is geschikt voor bollen van 100 gram sokkengaren of vergelijkbare dikte (400 meter / 100 gram). De Large versie is geschikt voor bollen van 100 gram DK garen of dikker (200/300 meter per 100 gram)

Op de foto’s zie je beide versies afgebeeld.

Afmetingen

Medium Cozy: 12 x 10 cm
Large Cozy: 14 x 10 cm

Wat is eigenlijk een garen cozy?

Garen Cozies helpen je garenbol netjes en in vorm te houden tijdens het breien of haken. Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat je garenbol instort of in de war raakt wanneer je vanuit het midden van de bol werkt maar je kunt ze ook andersom gebruiken en vanaf de buitenkant van de bol werken. Daarnaast is het een beschermmiddel voor als je huisdieren hebt die iets te geïnteresseerd zijn in jouw bol als speeltje maar ze zijn vooral handig als je je bolletjes opbergt in een breitasje dat misschien net te krap is want dan blijven je haak of breinaalden er niet zo snel in hangen.

Extra informatie

Maat

Medium, Large