SOLD OUT

Interpretations Volume 6 |  Joji Locatelli & Veera Välimäki

Oorspronkelijke prijs was: €23,50.Huidige prijs is: €10,00. incl. BTW

Interpretations Volume 6 bevat 12 breipatronen voor kleding en accessoires ontworpen door knitwear designers Joji Locatelli en Veera Välimäki.

Uitverkocht

Beschrijving

Interpretations Volume 6

Patroonboek met patronen van Joji Locatelli en Veera Välimäki.

Deze serie volgt de reis van twee vrienden elk aan een andere kant van de aardbol die hun liefde voor hun landen combineren (Argentinië en Finland) met prachtige breisels.

Deel 1 markeerde het begin van een geheel nieuwe benadering van ontwerpen en hun droomproject is inmiddels geëvolueerd naar Interpretations Deel 6.
Elk deel bevat zes thema’s: zes woorden met twee ontwerpen geïnspireerd op elk woord, met een persoonlijke kijk op elk van deze thema’s. Deze mooie boeken zijn bestemd om collectors items te worden, om nog maar te zwijgen van een prachtige bron van patronen waar je keer op keer op zult terugkomen.
In dit deel blikken Joji en Veera terug op 6 jaar breipatronen publiceren, waardoor ze een iets meer introspectieve kijk krijgen op hun ontwerpproces. De patronen gebruiken allemaal monochromatische tinten, een knipoog naar de meer doordachte thema’s van volume 6.
“Zoals we bij elk boek hebben gevoeld, denken we dat dit onze beste tot nu toe is. Niet omdat het fantastisch origineel en innovatief is, maar omdat het eerlijk is “- Joji & Veera 
Volume 6 bevat 12 breipatronen voor kleding en accessoires.