SOLD OUT

PomPom Quarterly Nummer 40 (Lente 2022)

19,95 incl. BTW

PomPom Quarterly Nummer 40 (Lente 2022)

Voor ons 40e nummer hebben we een gebreide droomwereld – dreamscape –  tevoorschijn getoverd!

MET 10 BREIPATRONEN VAN: AIMEE SHER // ALLISON LUTES // EDDA LILJA GUÐMUNDSDÓTTIR // HANNA LÜBBEN // JULIE DUBREUX // MARIE RÉGNIER // MARZENA KOŁACZEK // POPE VERGARA // REED KEYES

Uitverkocht

Beschrijving

PomPom Quarterly Nummer 40 (Lente 2022)

Voor ons 40e nummer hebben we een gebreide droomwereld – dreamscape- tevoorschijn getoverd! Laat onze nieuwste collectie je meenemen naar een met garen gevulde, gelukkige plek vol vrolijke en grillige patronen zonder afbreuk te doen aan elegantie of draagbaarheid. De ontwerpen verwijzen naar de schijnbaar ongestructureerde aard van dromen door middel van zwevende stoffen en etherische verfraaiingen, losse stekenverhouding, en door de maker zachtjes aan te moedigen om hun intuïtie te gebruiken als het gaat om het spelen met kleur.

Zoals met alles dat moeiteloos lijkt, vormen een grote hoeveelheid verbeeldingskracht en slim denken de basis van deze ontwerpen en ze moedigen het soort creatief escapisme aan dat we koesteren bij het creëren. De patronen in deze collectie variëren in moeilijkheid; van patronen die je in staat stellen je breifantasieën te realiseren tot patronen die je zou kunnen doen met je ogen dicht. Maar wees gerust, ze zullen je allemaal op een andere manier tevreden stellen.

MET ONTWERPEN VAN: AIMEE SHER // ALLISON LUTES // EDDA LILJA GUÐMUNDSDÓTTIR // HANNA LÜBBEN // JULIE DUBREUX // MARIE RÉGNIER // MARZENA KOŁACZEK // POPE VERGARA // REED KEYES.

Naast de 10 breipatronen bevat deze voorjaars collectie een artikel, ‘Making a World’ van Lilith green, waarin Lilith vertelt over haar ervaring met autisme en hoe het creëren een toevluchtsoord biedt vanuit een wereld die prioriteit geeft aan neurotypische mensen.

Als je zin hebt om een ​​ander ambacht dan breien uit te proberen, leer dan hoe je decoratieve Poolse pająki maakt met Karolina Merska, of gebruik het recept van Stephanie Ganz om Honeysuckle Cream Puffs te bakken – goddelijk!

Bij dit magazine krijg je tevens een digitale download van dit nummer (downloadcode is aan de binnenzijde afgedrukt). Deze kun je ophalen op Ravelry.com