SOLD OUT

PomPom Quarterly Nummer 41 (Zomer 2022)

23,00 incl. BTW

PomPom Quarterly Nummer 41 (Zomer 2022)

PomPom Issue 41 markeert onze 10e verjaardag!

MET 13 BREI EN HAAKPATRONEN VAN:ISA CATEPILLÁN // SARI NORDLUND // INYOUNG KIM // MARIE RÉGNIER // GINA FAMA RÖCKENWAGNER // DAWN HENDERSON // AMALIA SIEBER // XANDY PETERS // SYLVIA WATTS-CHERRY // KIYOMIATS // AINUR BERKIMBAYEVA

LET OP: PomPom heeft het formaat en het aantal pagina’s van haar uitgaves aangepast en daarmee ook de inkoopprijs. Daardoor is ook de verkoopprijs verhoogt helaas. 

Uitverkocht

Beschrijving

PomPom Quarterly Nummer 41 (Zomer 2022)

Je bent uitgenodigd op ons garenfeestje! Nummer 41 markeert onze 10e verjaardag en we hebben een groot aantal feestelijke ontwerpen die alle vreugde uitstralen die we voelen bij deze mijlpaal! Deze zeldzame uitgebreide editie van Pom Pom Quarterly bevat 13 ontwerpen voor warme en koele klimaten, dus waar ter wereld je ook woont, er zijn genoeg handgemaakte feestoutfits te vinden.

Dit is onze meest verzamelbare editie tot nu toe! Dit unieke nummer is niet alleen opgesplitst in warme en koele patronen, we hebben alles uit de kast gehaald met een dubbele omslag. Dit is ook het eerste nummer dat in ons nieuwe grotere formaat wordt gedrukt! Verwacht weelderige fotografische spreads en meer ruimte voor patronen – iets waarvan je ons hebt verteld dat we eraan zouden kunnen werken! We hebben ook ons ​​aantal pagina’s permanent verhoogd om je nog meer Pom Pom te bieden! In het afgelopen decennium (!), hebben we de absolute eer gehad om met enkele van de meest creatieve en inspirerende mensen in de vezelwereld samen te werken, en we hebben een handvol van hen uitgenodigd om bij te dragen aan deze buitengewone zomercollectie!

Met ontwerpen van: ISA CATEPILLÁN // SARI NORDLUND // INYOUNG KIM // MARIE RÉGNIER // GINA FAMA RÖCKENWAGNER // DAWN HENDERSON // AMALIA SIEBER // XANDY PETERS // SYLVIA WATTS-CHERRY // KIYOMIATS // AINUR BERKIMBAYEVA

Bovendien wordt nummer 41 compleet geleverd met feestartikelen in de vorm van twee artikelen en een recept! Atsushi Futatsuya schrijft over culturele toe-eigening en de praktijk van Sashiko, en Atia Azmi’s ‘A Crafter’s Guide to London’ is een prachtig eerbetoon aan de bruisende stad waarin Pom Pom werd gesticht. Dee Omole deelt haar recept voor de meest verbluffende madeleines van witte chocolade die we ooit hebben gezien – we zijn er zeker van dat deze op elke shindig een statement zouden maken. Dus pak je breinaalden en haaknaalden en vier het met ons mee!

Bij dit magazine krijg je tevens een digitale download van dit nummer (downloadcode is aan de binnenzijde afgedrukt). Deze kun je ophalen op Ravelry.com

LET OP: PomPom heeft het formaat en het aantal pagina’s van haar uitgaves aangepast en daarmee ook de inkoopprijs. Daardoor is ook de verkoopprijs verhoogt helaas.