SOLD OUT

PomPom Quarterly Nummer 43 (Winter 2022)

23,00 incl. BTW

PomPom Quarterly Nummer 43 (Winter 2022)

Onze wintercollectie van 10 patronen bevat opvallende kleuren en innovatieve technieken, en gedurfde en fantasierijke breisels die spelen met patroon en perspectief.

MET 10 PATRONEN VAN:AMY BLACKWELL // KJERSTIN ROVETTA // MARZENA KOŁACZEK // AVERY ERB // AUDREY BORREGO // REGINA WIMMER // MARIE RÉGNIER // MER STEVENS // SARAH OPIE

Uitverkocht

Beschrijving

PomPom Quarterly Nummer 43 (Herfst 2022)

Geweldige breisels zijn als geweldige kunst omdat ze ons anders laten denken, en het maakproces kan zelfs nog onthullender zijn! Ons 43e nummer laat ons zien hoe we verder kunnen kijken dan onze horizon als het gaat om ons vak. Ons 43e nummer is geïnspireerd op het werk van vrouwelijke kunstenaars Etel Adnan en Hilma af Klint.
Het werk van Etel Adnan bevat landschappen, waarbij gedurfde en onverwachte kleuren worden gebruikt om de plaatsen weer te geven waar het land de lucht ontmoet, en Hilma af Klint maakte grote abstracte schilderijen van metafysische meditaties waarvan ze voelde dat ze geroepen was om ze te vertegenwoordigen. Beide laten ons verschillende manieren zien om naar de wereld te kijken, en naar mogelijke werelden buiten het zichtbare rijk, net zoals een breister of haakster naar een bol garen kan kijken en een overvloed aan resultaten kan bedenken!
Onze wintercollectie van 10 patronen bevat opvallende kleuren en innovatieve technieken, en gedurfde en fantasierijke breisels die spelen met patroon en perspectief. Dus of je nu zin ​​hebt in een kleuruitdaging, of gewoon wat meditatieve tijd als de zon ondergaat aan de hemel, er is hier zeker iets om je knutselhorizon te verbreden!
Met ontwerpen van: AMY BLACKWELL // KJERSTIN ROVETTA // MARZENA KOŁACZEK // AVERY ERB // AUDREY BORREGO // REGINA WIMMER // MARIE RÉGNIER // MER STEVENS // SARAH OPIE
Nummer 43 bevat ook een inzichtelijk en uitgebreid interview met garenververijen Jude Harper en Lola Johnson, en een fascinerende duik in de geschiedenis van de kleur roze door Hannah McGregor. We zijn ook verheugd om een ​​bladwijzer-tutorial van kunstenaar Elizabeth Ashdown op te nemen die de eeuwenoude kunst van passementerie gebruikt, en een recept voor een worteltaart van Fi Churchman die een oranjeachtige gloed zal geven aan kille avonden.

Bij dit magazine krijg je tevens een digitale download van dit nummer (downloadcode is aan de binnenzijde afgedrukt). Deze kun je ophalen op Ravelry.com