SOLD OUT

PomPom Quarterly Nummer 33 (Zomer 2020)

Oorspronkelijke prijs was: €19,50.Huidige prijs is: €12,50. incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Het thema voor ons zomernummer is de zon – terwijl we door de klassieke elementen van water, aarde en lucht zijn gegaan voor onze driemaandelijkse inspiratie, zochten we vervolgens naar vuur en kwamen uit bij deze levengevende ster. 
De ontwerpers hebben de energieke kleuren en uitstraling als inspiratiebron genomen, en creëerden items voor dit seizoen om van zonsopgang tot zonsondergang te kunnen genieten. Dit nummer heeft twee covers, we konden dit kwartaal gewoon niet beslissen! Maar het maakt niet uit welke voorkant je ook ontvangt, precies dezelfde prachtige inhoud zit erin.
De wereld heeft een rare wending genomen sinds we zijn begonnen met het samenstellen van dit nummer, en terwijl de zon schijnt, blijven we allemaal zoveel mogelijk binnen. We hopen dat velen van jullie, in deze tijd van sociale afstand en verandering, troost kunnen vinden in de vertrouwdheid van iets met je handen maken.
We streven er met ons zomernummer altijd naar om items te brengen die echt draagbaar zijn, ook in warmere klimaten, maar dit kwartaal willen we ook een extra dosis vreugde en comfort overbrengen.
Met ontwerpen van: PAULA PEREIRA // AMALIA SIEBER // RACHAEL REESE // ISA CATEPILLÁN // NATALIYA SINELSHCHIKOVA // WENCKE PERTERMANN // ERICA SUFKA // SANDRA GUTIERREZ // EZGI TANDOGAN ONAT // JULIA WILKENS // MARJAN GOUDA
De zon schijnt ook op het recept van Kat Goldin, een eenvoudige handgemaakte pasta op smaak gebracht met zongedroogde tomaten en onze leuke haaktutorial die bij het scrunchiepatroon van Marjan Gouda hoort.
We hebben het geluk dat we gloeiende kunstwerken van Juju Vail hebben om levendige fotografie van Shingi Rice te begeleiden, en lichtgevende sieraden van Ilista Studio die zijn gestyled naast de stukken van onze collectie. We hopen met heel ons hart dat deze collectie tops, samen met twee sjaals en een tas, de euforie deelt die de zon kan brengen.
Gedrukt in de UK op mooi zwaar papier.  – inclusief digitale download – recepten, artikelen, tutorials + meer!
Een Ravelry-downloadcode wordt bij het tijdschrift geleverd zodat je het ook als e-book kunt opslaan.